Επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης με θεαματικά αποτελέσματα

Η μεσοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα.

Με την μεσοθεραπεία ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών (κολλαγόνου και ελαστίνης) με αποτέλεσμα σφριγηλότερο και ελαστικότερο δέρμα χωρίς ρυτίδες. Η μεσοθεραπεία είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η θεραπεία

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών από βιταμίνες, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με μηχάνημα ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων (Transderm Mesotherapy) στην προς θεραπεία περιοχή.

Πως δρα και τι επιτυγχάνει η μεσοθεραπεία

Στην εφαρμογή χρησιμοποιείται συνδυασμός υαλουρονικού οξέος με κοκτέιλ βιταμινών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του συνδετικού ιστού, που γεμίζει τα κενά κολλαγόνου και ελαστίνης και επειδή συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.

Η βιταμίνη C (γνωστή και ως ασκορβικό οξύ) ενισχύει την ανάπλαση της υδρολιπιδικής μεμβράνης και αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης. Επίσης, λειτουργεί ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και ενεργοποιεί το μηχανισμό επανενυδάτωσης.

Η βιταμίνη Α ρυθμίζει την αύξηση των επιδερμικών κυττάρων, βοηθά στην επούλωση του δέρματος και δρα ως αντιγηραντικός παράγοντας.

Στο πρόσωπο, η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου, χαλαρού και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης.

Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με άλλες εφαρμογές αντιγήρανσης σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

mtc system
mtc system
alpeor creme
alpeor logo

Επισκεφθείτε το κέντρο μας

και ανακαλύψτε τη γκάμα καλλυντικών μας